Appareils et accessoires
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
Prép. 20min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
Salsa
-
fresh parsley leaves10 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)30 g
-
cherry tomatoes250 g
-
lemon juice15 g
-
olive oil10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sugar1 pinch
Courgette Fritters
-
courgettes cut in pieces (3 cm)550 g
-
onions quartered80 g
-
garlic cloves2
-
self-raising flour130 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese crumbled125 g
-
olive oil for frying4 - 6 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
14.8 g
Calories
1280 kJ /
306 kcal
Lipides
13.2 g
Glucides
32.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Green Eats
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1h 15min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable Oat Bake
1h 15min
Quick Falafel
30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pea and Courgette Tarts
1h
Kale Meat(less) Balls
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min