Appareils et accessoires
Roasted Pumpkin Soup with Orange
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
pumpkin flesh cut in pieces (1-2 cm)800 - 1000 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
dried thyme1 pinch
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for serving50 g
-
orange juice100 g
-
orange zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.94 g
Calories
811 kJ /
194 kcal
Lipides
13.67 g
Fibre
5.45 g
Glucides
14.66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pumpkin
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Carrot and Ginger Soup
5min
Asparagus cream soup
30min
Pumpkin soup
35min
Pumpkin soup
35min
Pumpkin Soup
35min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Cream of Vegetable Soup
15min
Leek and potato soup
45min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Vegetable and Almond Soup
45min