Appareils et accessoires
Carrot Torte
Prép. 20min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingrédients
-
non-stick cooking spray
-
lemon1
-
sugar divided17 ½ oz
-
raw almonds10 ½ oz
-
carrots cut into pieces10 ½ oz
-
large eggs4
-
all-purpose flour3 oz
-
baking powder1 tsp
-
salt⅛ tsp
-
marzipan carrots, premade (see Tip)12
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
102.1 mg
Protides
9.4 g
Calories
1635 kJ /
390.8 kcal
Lipides
15.8 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
56.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spring Into Easter
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Curried Lentils
5h 15min
Lemon Pound Cake
2h
Creamy Pea Soup
40min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Spanish Rice
35min
Basic Farro
35min
Golden Beet Gazpacho
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Red rice using rice mode
55min
Maple Pecan Blondies
1h 10min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h