
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 łyżki wody
- 4 czubate łyżeczki żelatyny w proszku
- 300 g jogurtu typu islandzkiego, skyru naturalnego
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 50 g cukru pudru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
ou 2 łyżeczki cukru wanilinowego - gorąca woda do rozpuszczenia żelatyny i zanurzenia foremki
- 300 g brzoskwiń, połówek, z puszki odsączonych z zalewy
- pisaki cukrowe, kolorowe do dekoracji
- Infos nut.
- par 1 sztukę
- Calories
- 123 kcal / 514.6 kJ
- Protides
- 5.5 g
- Lipides
- 5.4 g
- Glucides
- 13.7 g
- Fibre
- 0.5 g
- Graisses saturées
- 3.4 g
- Sodium
- 21.5 mg
Recettes alternatives
Tort z niespodzianką
12h
Hot dogi pieski
40min
Babeczki nietoperze na Halloween
2h
Czekoladki adwentowe
2h 15min
Żelki owocowe
25h 10min
Tęczowy deser z galaretek
3h 45min
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3h
Kostki z lasek cukrowych
24h
Świąteczne choinki brownie
2h 50min
Tort tropikalny z bezikami
5h
Torcik w kształcie serca
1h 30min
Ciastka klocki
1h 40min