Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Teochew Braised Mixed Platter
Pas d’évaluation
Rice Wine Chicken
Pas d’évaluation
Stir fried broccoli and carrots
12min
One Pot Chicken Rice
50min
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15min
Sambal Kangkung
10min
Ayam Balado
45min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Ayam Masak Kicap
40min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min