Appareils et accessoires
Zeevruchtenrijst
Prép. 15min
Total 1h 5min
12 porties
Ingrédients
-
venussschelpen, vers, schoongemaakt500 g
-
verse kokkels500 g
-
zout5 tl
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
verse koriander20 g
-
water plus extra om de rijst te weken en te koken.1500 g
-
witte wijn100 g
-
rauwe gepelde langoustines (ongeveer 500 g)6 - 8
-
garnalen, klein, ongepeld1000 g
-
uien gehalveerd300 g
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie blaadjes alleen10 g
-
olijfolie50 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
chillipeper, vers in dunne plakjes gesneden1
-
rode paprika gesneden300 g
-
rijst600 g
-
gedroogde laurierbladeren2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1910.4 mg
Protides
35.9 g
Calories
1845.2 kJ /
441 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
1.3 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
140 jaar Vorwerk
16 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Koken van jasmijnrijst
35 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Choronsaus
20 Min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 Std. 15 Min