Appareils et accessoires
Beer Pickles
Prép. 20min
Total 24h 20min
4 jars
Ingrédients
-
black peppercorn divided3 tsp
-
mustard seeds divided2 tsp
-
dried dill divided2 tsp
-
red pepper flakes divided2 tsp
-
Lebanese cucumbers washed and ends removed (approx. 3-4)450 g
-
garlic cloves2
-
white vinegar225 g
-
lager beer170 g
-
water60 g
-
sugar115 g
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
589.2 mg
Protides
1.7 g
Calories
714.5 kJ /
170.8 kcal
Lipides
0.6 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
36.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better with Beer
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan orange croissants
3h 20min
Date and Nut Balls
20min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Chai vanilla mocktail
1h 15min
Mixed Herbs Rice
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Orange coloured eggs
Pas d’évaluation
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Pas d’évaluation
Lebanese-style hommus
13h 15min
Curried Date Dip
5min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min