Mushroom and kale risotto
TM6 TM5

Mushroom and kale risotto

3.4 (43 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g cheddar cheese, cut into pieces
  • 2 kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed
  • ½ brown onion
  • 2 garlic cloves
  • 20 g butter
  • 130 g brown rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 500 g water
  • 180 g white button mushrooms, cut into slices
  • sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2055.8 kJ / 491.4 kcal
Protides
18.7 g
Glucides
68.7 g
Lipides
18.2 g
Graisses saturées
9.7 g
Fibre
9.3 g
Sodium
203.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives