Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Onion Tart
1h
Sonja's Bread
3h 10min
Pumpkin Seed Pesto
10min
Berry Dream
10min
Pea and Mint Soup
20min
Berry Foam
10min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Carrot and Coconut Salad
5min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min