Appareils et accessoires
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40 mg
Protides
3.9 g
Calories
284 kJ /
67.9 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
1.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Lemon Pasta
35min
Raspberry Vinaigrette
10min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Honey Glazed Carrots
30min
Folded Herb Bread
Pas d’évaluation
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min