Appareils et accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Prép. 10min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Smoothie
5min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Pas d’évaluation
De eerste hap: Zalm met Groenten
Pas d’évaluation
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min