Appareils et accessoires
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Prép. 15min
Total 1h 10min
8 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
674.6 mg
Protides
20.6 g
Calories
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Lipides
42.1 g
Fibre
7.1 g
Graisses saturées
22.3 g
Glucides
45.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Pas d’évaluation
Vegetarische hamburger
45min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Rijstpap met tapioca
1h 10min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Minestrone
45min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Glutenvrije frambozen rolgebak
Pas d’évaluation
Minipizza’s
1h 20min