Appareils et accessoires
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Prép. 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
595 mg
Protides
2 g
Calories
707 kJ /
169 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Ginger Milk Curd
20min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Pas d’évaluation
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Coffee Candy
25min
Ginger Coriander Steamed Fish
Pas d’évaluation
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Curry Fish Head
Pas d’évaluation
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Mantao
1h