Appareils et accessoires
Vegan red velvet cupcakes
Prép. 30min
Total 4h
12 stuks
Ingrédients
Veganistisch roomkaasglazuur
-
rauwe cashewnoten 30 min. in heet water geweekt en uitgelekt200 g
-
suiker100 g
-
citroensap30 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
kokosroom (het romige deel van kokosmelk)100 g
-
veganistische margarine30 g
Veganistische cupcakes
-
amandelmelk250 g
-
witte azijn40 g
-
zout½ tl
-
suiker150 g
-
rode voedingskleurstof½ tl
-
zonnebloemolie120 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bloem250 g
-
ongezoete cacaopoeder20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
247.9 mg
Protides
5.9 g
Calories
1642.1 kJ /
392.5 kcal
Lipides
22.8 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
43.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan lekkernijen
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Pas d’évaluation
Wit Brood
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Horror punch
20min
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Chorizo Quiche
2h 30min
Vegan kaas dip
40min
Ananas zandkoekjes
2h
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Koekjes met chocopasta
1h 40min