Appareils et accessoires
Sous-vide octopussalade
Prép. 30min
Total 8h
4 portie
Ingrédients
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
594 mg
Protides
25 g
Calories
1177 kJ /
281 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
2.5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Salmorejo
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Pas d’évaluation
Zuivelvrije tzatziki
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Beef laab
1h 5min