Appareils et accessoires
Fish and Chips
Prép. 25min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (optionnel) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1028.9 mg
Protides
37.1 g
Calories
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Lipides
69.5 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
68.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sheet Pan Dinners
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simply Quick
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
One Pot Cheeseburger Helper
45min
Noodle Kugel
55min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Chorizo Loaf Cake
45min
One Pot Ravioli Soup
30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Chicken Shawarma Bowl
1h
French Toast
40min
Macaroni and Cheese
35min