Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Umplutura
- 100 g ceapă galbenă, tăiată jumătăți
- 15 g ulei din sâmburi de struguri
- 500 g ceafă/umăr de vită, fără pielițe, parțial înghețată și tăiată în bucăți (2 cm - vezi recomandări)
- 10 g pătrunjel proaspăt, doar frunzele (aprox. 1 legătură)
- 1 lingură măghiran, uscat, sau cimbru
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Aluat
- 350 g făină, plus pentru presărare
- 300 g apă
- 30 g ulei din sâmburi de struguri, plus pentru prăjit
- ¾ linguriță zahăr
- ¾ linguriță sare
- 1 gălbenuș
- Infos nut.
- par 1 bucată
- Calories
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protides
- 14.8 g
- Glucides
- 28.4 g
- Lipides
- 7.7 g
- Graisses saturées
- 1.6 g
- Fibre
- 1.3 g
- Sodium
- 450.2 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Spaghetti Arrabiata cu ton
Pas d’évaluation
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Pas d’évaluation
Înghețata de lemn dulce cu mure a lui George Calombari
Pas d’évaluation
Ceai rece cu hibiscus și lămâie
Pas d’évaluation
Jeleu de struguri
Pas d’évaluation
Paste cu cerneală de calmar
Pas d’évaluation
Brunch franțuzesc
Pas d’évaluation
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Pielmieni
1 Std. 10 Min
Heringi ucraineni dreși
1 Std.
Gem de fructe de pădure
1 Std.
File de cod sous-vide, cu cartofi
Pas d’évaluation