Appareils et accessoires
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
642.3 mg
Protides
16 g
Calories
2525 kJ /
609.5 kcal
Lipides
51.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Koolstoofpot met kalkoen
40min
Rode kool cups met kip
25min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Vissticks met tomatensaus
50min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Brusselse Wafels
1h
Groentensoep
35min