Appareils et accessoires
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Prép. 15min
Total 3h
4 portions
Ingrédients
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
709.6 mg
Protides
39.8 g
Calories
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Lipides
18.8 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
7.2 g
Glucides
6.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Low Carb Thanksgiving
9 Recettes
Canada
Canada
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Pas d’évaluation
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Fish Ceviche
3h 25min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Pas d’évaluation
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Tzatziki
20min
Tomato Focaccia
3h
Slow Cooked Navy Beans
14h 40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min