Appareils et accessoires
Ginger Paste
Prép. 10min
Total 15min
9 oz
Ingrédients
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 oz
Sodium
249.3 mg
Protides
0.2 g
Calories
234.9 kJ /
55.9 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
1.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stock Your Staples
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Garlic
15min
Sambhar Masala
25min
Garam Masala
10min
Ground Spices
5min
Garlic Paste
20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Rasam
20min
Ginger Garlic Paste
10min
Chai Masala (Masala Tea)
15min