Balinese Betutu Chicken
TM6

Balinese Betutu Chicken

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Betutu Paste

  • 120 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
  • 30 g Indonesian red spice paste, room temperature
  • ¼ tbsp ground black pepper
  • 1 ½ tsp salt
  • 30 g red bird's eye chillies
  • 4 cm sand ginger
  • 2 tsp shrimp paste
  • 1 tbsp coconut oil

Betutu Chicken

  • 1 whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed
  • 5 fresh kaffir lime leaves
  • 1 banana leaf, blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)
  • 800 g water
  • 40 g toasted peanuts, unsalted (see tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3386 kJ / 809 kcal
Protides
55 g
Glucides
10 g
Lipides
61 g
Graisses saturées
20 g
Fibre
2 g
Sodium
1053 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives