Appareils et accessoires
Horror punch
Prép. 20min
Total 20min
10 glazen
Ingrédients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Pindakaas en koekjesijs
Pas d’évaluation
Tosti met cottage kaas
Pas d’évaluation
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Pas d’évaluation
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14h 15min
Mango mojito
15min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Vegan red velvet cupcakes
4h
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Gezouten karamel toffees
1h 45min