Appareils et accessoires
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Prép. 35min
Total 6h 10min
12 stuk
Ingrédients
Witte chocoladebotercrème - basis
-
witte chocolade kleine stukjes of callets150 g
-
room, min. 30% vet250 g
Frambozenvulling
-
300 g diepgevroren frambozenframbozen300 g
-
suiker30 g
Crumble
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken80 g
-
grof rietsuiker70 g
-
bloem80 g
Soezendeeg
-
water250 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken90 g
-
suiker10 g
-
zout½ tl
-
bloem150 g
-
eieren4
Witte chocoladecrème
-
mascarpone gekoeld, in stukken verdeeld250 g
Montage
-
poedersuiker (optionnel) om te bestrooien
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
219.5 mg
Protides
6.8 g
Calories
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Lipides
32.2 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
19.1 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Maanzaadslakken
Pas d’évaluation
Pittige Goulash met Donker Bier
Pas d’évaluation
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation