Appareils et accessoires
Halloweensalade met bloederige hummus
Prép. 30min
Total 1h
8 porties
Ingrédients
-
water1000 g
-
rode bieten geschild, gehalveerd en vervolgens in plakjes gesneden (1 cm)300 g
-
wortelen geschild, in plakjes (1 cm)50 g
-
groene paprika1
-
gele paprika1
-
selderstengels in stukken (10 cm)100 g
-
wortelen in stukken (10 cm), daarna in de lengte in vieren gedeeld100 g
-
komkommer in plakjes (3 mm)200 g
-
rode paprika in de lengte gehalveerd, kern, zaden en membranen verwijderd, in de breedte in staafjes (5 mm) gesneden1
-
verse champignons in plakjes (5 mm)100 g
-
bloemkool in kleine roosjes100 g
-
sla de bladeren gescheiden200 g
-
teentjes knoflook2
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt100 g
-
blauwe bessen (optionnel)10 g
-
citroensap20 g
-
50 g witte sesamzaadjes, gepeldtahin50 g
-
zout1 tl
-
extra vergine olijfolie50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
397.7 mg
Protides
4.3 g
Calories
659.4 kJ /
157.6 kcal
Lipides
10.3 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Salade van Gegrilde Maïs en Koriander-Vinaigrette
25min
Kaas uilen
Pas d’évaluation
Levercake
1h 50min
Crème anglaise
15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Pruimenjam
55min
Vegan kaas dip
40min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Kip in Tomaten-Uiensaus
Pas d’évaluation
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min