Appareils et accessoires
Ijs van bevroren fruit
Prép. 5min
Total 5min
4 porties
Ingrédients
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
citroensap (optionnel)2 tl
-
eiwit (optionnel) (zie tip)1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
554 kJ /
133 kcal
Lipides
0 g
Fibre
3.5 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit ijs
5 min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Vruchtenroomijs
5 min
Snel vruchtenijs
10 min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
Slagroom
10 min
Pruimentaart
1 godz. 30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Koffiedessert
15 min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min