Appareils et accessoires
Romige champignonsoep
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optionnel)40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
550 kJ /
132 kcal
Lipides
9 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Peren in rode wijn
3h 20min
Gembersoep met rode paprika
50min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min