Appareils et accessoires
Romige courgettensoep
Prép. 10min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
375.3 mg
Protides
4.7 g
Calories
390.8 kJ /
93.4 kcal
Lipides
6 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
6.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Broccolisoep
15 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min