Appareils et accessoires
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Prép. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pieces
Sodium
161.4 mg
Protides
4.9 g
Calories
696.5 kJ /
166.5 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
32.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast on-the-go
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Veggie and Fruit Muffins
30min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Black Bean Brownies
35min
Gluten-Free Banana Bread
55min
Superfood Breakfast Muffins
1h