Appareils et accessoires
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Prép. 15min
Total 3h 45min
6 stuks
Ingrédients
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
595.2 mg
Protides
19.7 g
Calories
1949.8 kJ /
466 kcal
Lipides
21 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza Gourmet
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Cashew cheddarkaas
Ninguna valoración
Vegetarische hamburger
45min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1h 30min
Vegan cheeseburgers
10h
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Ninguna valoración
Geroosterde bananen affogato
Ninguna valoración
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Aardappel- en spruitjespuree
40min