Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
TM6 TM5

Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki

4.6 (120 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 350 g bulw kopru włoskiego, pokrojonych na kawałki
  • 250 g marchewki, pokrojonej na kawałki
  • 40 g pora, tylko biała część, pokrojona na kawałki
  • 30 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do skropienia
  • 500 g wody
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
    ou 1 kostka bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszona
  • sól, do smaku

Infos nut.
par 1 porcję
Calories
804 kJ / 192 kcal
Protides
7 g
Glucides
13 g
Lipides
14 g
Graisses saturées
4 g
Fibre
5.3 g
Sodium
1024 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives