Appareils et accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Prép. 25min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optionnel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
423.8 mg
Protides
18.7 g
Calories
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Lipides
18 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
64.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Pas d’évaluation
Gestoomd paaslam met groentjes
Pas d’évaluation
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Pas d’évaluation
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Pas d’évaluation
Gefermenteerde wortelen
Pas d’évaluation
Meringue spoken
12h 25min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
30min
Vegan kaas dip
40min
Rudolphs Mocktail
30min