Appareils et accessoires
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Prép. 15min
Total 1h 5min
16 pieces
Ingrédients
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
169 mg
Protides
3 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Fish Stock
Pas d’évaluation
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Prawn Laksa
50min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Shiitake mushroom sauce
45min
Wafu dressing
20min
Lemonade
5min
Teddy Bear Burgers
2h
Kids Rainbow Veggie Pizza
1h 40min