Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Crema de brânză cu caviar
- 2 foi de gelatină
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g vin alb
- 300 g cremă de brânză
- 15 g caviar
- ½ legătură cepșoară, tăiată fin
Salata și asamblarea
- 8 felii pâine albă
- 20 g ulei de măsline
- ½ linguriță muștar de Dijon
- ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță zahăr
- 10 g oțet din cidru de mere
- 10 g zeamă de portocală
- 150 g ridichi de lună, feliate (5 mm)
- 20 g creson de grădină
- 10 g caviar
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1918 kJ / 459 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 30 g
- Fibre
- 2.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sos de rom cu lapte de cocos
Pas d’évaluation
Supă cu varză kale și avocado
Pas d’évaluation
Splash cu lemon grass și litchi
Pas d’évaluation
Clătite cu creveți și ciuperci
Pas d’évaluation
Ravioli negre cu biban de mare
Pas d’évaluation
Unt cu lămâie și capere
Pas d’évaluation
Tacos cu pește
Pas d’évaluation
Cocktail cu ceai negru și rom
1 Std. 30 Min
Shoturi cu votcă și merișoare
Pas d’évaluation
Domnul Cap de Roșie (Roșii umplute cu orez și ton)
Pas d’évaluation
Bavareză de sparanghel
Pas d’évaluation
Dressing cu portocală și curry
Pas d’évaluation