Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 40 g ulei de măsline
- 100 g paste lungi tip fidelini
-
250
g roșii, tăiate bucăți
ou 250 g pulpă de roșii, din conservă, tăiate bucăți - 50 g piure de roșii (concentrat)
-
2
lingurițe cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal
ou 2 cuburi de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume - ½ - 1 linguriță chimion măcinat, după gust (optionnel)
- 800 g apă
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 568 kJ / 136 kcal
- Protides
- 3 g
- Glucides
- 14 g
- Lipides
- 7 g
- Fibre
- 1.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Supă de legume
50min
Supă de roșii cu tăieței
35 Min
Crochete cu măsline
30 Min
Nectar de fructe
10min
Paste cu mazăre
35 Min
Roșii umplute cu ton
35 Min
Supă de varză acră, chifle umplute, gătite la aburi, cu sos cremos de ciuperci
Pas d’évaluation
Papiote cu ananas
Pas d’évaluation
Supă de legume
35 Min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Pas d’évaluation
Banane pe băț trase în ciocolată
1 godz.
Supă cu spanac și parmezan
45 Min