Appareils et accessoires
Curried kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
4093.6 mg
Protides
15 g
Calories
2142.2 kJ /
512 kcal
Lipides
3.4 g
Fibre
33.6 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
122.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Beef stock paste
3h
Ras el hanout
10min
Harissa
25min
Shortcrust pastry with lard
35min
Rose Harissa
20min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Spelt pastry
50min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Tomato passata
1h 40min