Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 15 gramů másla
- 30 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu
- 300 gramů sýra, zrající sýr např.Romadůr
- 200 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu, celého
- pažitka, na drobno nakrájená, na ozdobení
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 931 kJ / 222 kcal
- Protides
- 20 g
- Glucides
- 8 g
- Lipides
- 11 g
- Fibre
- 0 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Sýrové soufflé
35min
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40min
Houbový crème brûlée
24h 35min
Parmazánová polévka s rýží
25min
Grilovaná kapusta s majonézou z lososovitého pstruha
Keine Bewertungen
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Lasagne s kysaným zelím
1h 50 min.
Křenová polévka s bramborami
30min
Chlebová pivní polévka
30min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min