Appareils et accessoires
Miso kraut
Prép. 20min
Total 168h 20min
900 g
Ingrédients
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
daikon cut into pieces (3 cm)200 g
-
spring onions/shallots roughly chopped10
-
fresh ginger cut into slices30 g
-
shiro (white) miso paste mixed with 60 g boiling water60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 900 g
Sodium
6177.5 mg
Protides
19.3 g
Calories
1579 kJ /
377.4 kcal
Lipides
4.9 g
Fibre
25.9 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
75.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan burgers
45min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Shichimi togarashi oysters
1h 10min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Salmorejo
30min
Walnut and spinach pesto
5min
Vegan strawberry ice cream
5min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Chicken Congee
1h 30min
Mango and turmeric sorbet
10min