Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Amestecul de condimente bavareze
- 2 lingurițe boabe de muștar
- 2 lingurițe semințe de fenicul, uscate
- 1 ½ lingură boabe de coriandru
- 2 lingurițe rozmarin uscat, mărunțit
- 2 linguri oregano uscat
- 100 g sare de mare
- 30 g roșii uscate la soare
- 2 lingurițe fulgi de usturoi
- 1 priză piper cayenne, măcinat, după gust
- 2 lingurițe boia de ardei
Cozonacul de carne (Leberkäse)
- ulei de măsline extravirgin, pentru a uns
- 200 g fleică de porc, fără os și fără șoric, tăiată bucăți (3 cm)
- 80 g cuburi de gheață
- 30 g ceapă galbenă
- 300 g carne tocată de porc
- 70 g apă minerală carbogazoasă
- Infos nut.
- par 1 felie
- Calories
- 282 kJ / 67.1 kcal
- Protides
- 4 g
- Glucides
- 1.4 g
- Lipides
- 4.9 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 3112.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pierogi cu varză coaptă
2 Std. 30 Min
Fasole boabe gătită lent
14 Std. 40 Min
Nuci caju cu curry, prăjite
30 Min
Paris Dakar
Pas d’évaluation
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Pas d’évaluation
Cocktail cu ceai negru și rom
1sa 30 dk
Ruladă de porc cu ciuperci
Pas d’évaluation
Ceai verde cu turmeric
Pas d’évaluation
Suc verde de primăvară
10 Min
Fougasse
2h
Suc pentru digestie
10 Min
Sos de roșii
40 dk