Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g apă
- 1 linguriță sare, plus după gust
- 150 g alac
- 200 g ardei grași, roșii, tăiați cuburi (cca. 0,5 cm)
- 300 g piept de pui, cu sau fără piele, tăiat fâșii (cca. 5 x 1 cm)
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 2 prize piper măcinat, plus după gust
- 40 g migdale crude
- 40 g șalote
- 4 - 5 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. coriandru, pătrunjel), doar frunzele
-
20
g oțet din vin
ou 20 g oțet balsamic - 20 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (optionnel)
- 60 g rucola
-
20
g semințe de pin, crude
ou 20 g nuci, întregi (ex. nuci, alune)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1224 kJ / 292 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Salată de radicchio cu arpacaș și linte
Pas d’évaluation
Tacos cu pește
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Pas d’évaluation
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Pas d’évaluation
Fasole verde sous-vide
1ωρ. 20 λεπτ.
Sparanghel sous-vide
Pas d’évaluation
Pilaf de grâu, cu pui și struguri
45min
Frigărui tricolore cu somon
Pas d’évaluation
Supă de primăvară cu legume
35min
Ardei grași marinați
55 min
Kimchi
51 Std.
Far breton cu prune uscate
2 Std.