Appareils et accessoires
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
Prép. 20min
Total 35min
8 pieces
Ingrédients
-
garlic cloves peeled2
-
green onions cut into pieces (2 in.)6
-
bread flour plus extra to dust11 oz
-
salt1 tsp
-
cold water2 oz
-
boiling water2 oz
-
extra virgin olive oil to brush
-
4 tsp nigella seedsblack sesame seeds (optionnel)4 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
295 mg
Protides
6 g
Calories
741 kJ /
177 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoneware Baking Essentials
19 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Steamed Trout
20min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Apple Wild Rice
50min
Kabocha Focaccia
55min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30min
Baked Spinach and Eggs
35min