Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g apă
- 1 ½ linguriță sare fină
- 250 g orez tip basmati
- 200 g ceapă, tăiată sferturi
- 200 g ardei gras roșu, tăiat sferturi, fără semințe
- 30 g ulei de măsline
- 800 g roșii cuburi, din conservă
- 2 linguriță boia de ardei
- ½ linguriță piper negru proaspăt măcinat
- 700 g muşchiuleţ de porc, tăiat fâșii (1 x 1,5 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2420 kJ / 579 kcal
- Protides
- 48.1 g
- Glucides
- 63.6 g
- Lipides
- 14.7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chifteluțe cu sos de roșii
45 Min
Pui cu ardei gras
1 Std.
Blanquette de vițel
1h 30min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min
Pui basc
1 Std. 10 Min
Cartofi prăjiți cu bacon și brânză, cu sos ranch
30min
Soutzoukakia ("cârnăciori") cu orez
1 Std.
Plăcintă țărănească
1 Std. 10 Min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1h 30min
Tocăniță de vită cu cușcuș perlat, în stil oriental
40 Min
Risotto bolognese
45 Min
Tocăniță de porc cu ardei
40 Min