![Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ef4af0-fd0d-4e08-97e6-9bb0abf445ac/Derivates/86b323a9-0f8d-4e00-8250-2dacb06da539.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2615 kJ / 625 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 44 g
- Graisses saturées
- 18 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 738 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 Std. 35 Min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Seared Steak Rocket Salad
35 Min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1j 40 menit
Rosemary Parmesan Shortbread
2 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Thanksgiving Gravy
20min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2j 20 menit
Beef Pot Pies
1 Std. 55 Min
Patty Melt
1h 5min
Beef Lasagna
2h 5min