Appareils et accessoires
Spaghetti muffins
Prép. 15min
Total 55min
12 stuks
Ingrédients
Kaasvulling
-
Parmezaanse kaas30 g
-
eieren2
-
boter op kamertemperatuur60 g
Pasta
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
spaghettini volkoren240 g
Saus
-
ui60 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito) (ong. 1 blik)240 g
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde oregano¼ tl
-
knoflookpoeder¼ tl
-
uienpoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
mozzarella in stukken120 g
-
kwark180 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
711 kJ /
170 kcal
Lipides
9 g
Fibre
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Back to school
10 Recettes
Benelux
Benelux
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Vegan cheeseburgers
10h
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Pizza Margherita
2h 10min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Millefeuille met chocolade en karamel
Pas d’évaluation
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Asperges en prosciutto cannoli
Pas d’évaluation
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Mousse van kaas
10min