Appareils et accessoires
Sumac and Tahini Houmous
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
268 mg
Protides
7 g
Calories
1436 kJ /
347 kcal
Lipides
27 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
16 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Post-partum
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Houmous
15min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1h 20min
Ras el Hanout
15min
Basil Pesto
10min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Sumac-spiced Houmous
5min
Best Basic Houmous
5min
Coconut and Spinach Dahl
50min