Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 180 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 1000 - 1200 g wody
- 2 - 3 gałązki mieszanych ziół, świeżych (np. rozmaryn, oregano, tymianek, mięta, bazylia, szałwia)
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości, pokrojonego na 6-8 cm kawałki
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 689 kJ / 164 kcal
- Protides
- 23.7 g
- Glucides
- 2.3 g
- Lipides
- 6.4 g
- Fibre
- 1.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kurczak w musztardzie i syropie klonowym z brokułami na parze
55min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 Min
Pasztet z gęsi z farszem grzybowym
9 Std. 45 Min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 Min
Wiosenny gulasz z jagnięciny
1 Std. 20 Min
Wywar z kurczaka (dla dzieci)
40 Min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1 Std.
Warzywa gotowane na parze
35 Min
Sałatka z piersi indyka
20 Min
Galaretka z owocami
4 Std. 10 Min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15 Min