Appareils et accessoires
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1401.4 mg
Protides
32.5 g
Calories
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
3.8 g
Glucides
68.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One Pot Pastas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Lemon Pasta
35min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15min
Sautéing Turkey Strips
Pas d’évaluation
Sardine Sandwich Spread
5min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Tuna with Penne Pasta
30min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Light and Fresh Beet Pasta
20min