Appareils et accessoires
Vegan Gravy
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
red onion (approx. 100 g), quartered1
-
chestnut mushrooms halved200 g
-
carrot cut in pieces80 g
-
celery cut in pieces90 g
-
sunflower oil20 g
-
vegan margarine15 g
-
fine sea salt½ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown sugar2 tsp
-
plain flour1 tsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
water350 g
-
red wine vegan80 g
-
dark soy sauce vegan20 g
-
red wine vinegar vegan10 g
-
mustard½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
387 kJ /
92 kcal
Lipides
6 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seitan
40min
Vegan Pepperoni
5h 10min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min
Vegetarian Chilli
35min
Vegan Burger
5h
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Seitan Chilli
25min
Vegan Supreme Pizza
9h 40min
Tempeh Bolognaise
30min
Festive Nut Roast Wreath
2h