Appareils et accessoires
Herb and Ricotta Dinner Rolls
Prép. 25min
Total 2h 25min
16 pieces
Ingrédients
-
whole milk60 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
ricotta cheese (see tip), at room temperature240 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
medium eggs2
-
olive oil plus 1 Tbsp for brushing and extra for greasing1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried basil½ tsp
-
coarse sea salt for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
490 mg
Protides
9 g
Calories
829 kJ /
197 kcal
Lipides
7 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3h
Nectarine Poppy Seed Muffins
40min
Rye Bread Rolls
4h
Herb Bread
1h 10min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
White Finger Rolls
3h 30min
Yoghurt Bread
2h