Appareils et accessoires
Easter Carrot Cheese Dip
Prép. 15min
Total 15min
850 g
Ingrédients
-
Red Leicester cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
carrot (approx. 100 g), cut in pieces (3 cm)1
-
spring onions cut in pieces (3 cm)2
-
cream cheese500 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
garlic powder1 ½ tsp
-
paprika½ tsp
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh parsley1 bunch
-
crackers for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
131.4 mg
Protides
2 g
Calories
253.8 kJ /
60.6 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
0.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easter cooking
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Making Memories
25 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Coconut Mocha Frappe
3 godz. 30 min
Berry Liqueur
25 min
Strawberry Flute
5 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Peppermintini
20 min
Ginger Sparkler
40 min
Red Berry Cheesecakes in Jars
4 godz.
Stilton and Walnut Pâté
5 min
Cranberry Chutney
25 min
Rudolph's Mocktail
30 min