Gingerbread Chocolate Cake
TM6 TM5 TM31

Gingerbread Chocolate Cake

4.5 (20 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • 3 medium eggs
  • 25 g milk
  • 120 g sugar
  • 50 g plain flour
  • 50 g cornflour
  • 20 g cocoa powder, plus extra for dusting
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 1 ½ tsp gingerbread spices (see tip)

Filling and Assembly

  • 6 gelatine leaves
  • 600 g whipping cream
  • 40 g caster sugar
  • 200 g white chocolate, small pieces or callets
  • 30 g orange juice
  • 150 g blackcurrant jam

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1674 kJ / 400 kcal
Protides
6 g
Glucides
40 g
Lipides
24 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives